Alege limba

LAA CLATITE INAINTE cu artLEDistic

07.06.2024

       Într-o lume în care vizibilitatea și estetica joacă un rol esențial în succesul unui business, semnele luminoase LED au devenit o soluție modernă și atractivă pentru a capta atenția clienților. Firma artLEDistic, specializată în crearea semnelor luminoase LED neon, a demonstrat recent măiestria lor printr-un proiect deosebit realizat pentru localul “LAA CLATITE DIN POVESTI”. “LAA CLATITE DIN POVESTI” este un loc special unde clienții pot savura clătite delicioase într-o atmosferă de basm. Pentru a completa această experiență unică, localul a dorit un semn luminos care să reflecte personalitatea lor distinctă și să atragă privirile trecătorilor. Aici a intervenit artLEDistic, cu expertiza și creativitatea lor în designul semnelor luminoase LED neon.

     Echipa artLEDistic a lucrat îndeaproape cu reprezentanții localului pentru a înțelege viziunea și cerințele acestora. S-a decis ca semnul să fie realizat pe plexiglas negru, un material elegant și durabil, care conferă un contrast perfect pentru culoarea magenta vibrantă a semnului. Culoarea magenta nu a fost aleasă întâmplător; aceasta simbolizează creativitatea și originalitatea, caracteristici esențiale pentru “LAA CLATITE DIN POVESTI”. Folosind cele mai noi tehnologii și materiale de calitate superioară, artLEDistic a creat un semn luminos impresionant. Procesul a inclus tăierea precisă a plexiglasului, aplicarea benzii LED neon și testarea meticuloasă a fiecărui detaliu pentru a se asigura că semnul funcționează impecabil și arată exact cum a fost conceput.

       Rezultatul final a fost un semn luminos spectaculos care nu doar că îmbunătățește vizibilitatea localului, dar și contribuie la crearea unei atmosfere magice. Semnul pe plexiglas negru, cu litere magenta strălucitoare, atrage instantaneu atenția și îi invită pe clienți să descopere lumea delicioaselor clătite din povești.

Configurează propriul logo Încarcă grafică personalizată

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile