Alege limba

Politica de Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Artledistic.com.

Site-ul Artledistic.com este operat de societatea DIPAFI LIGHTING SRL, cu sediul social in Calea Dorobantilor 234, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/19359/2017 si cod unic de inregistrare fiscal 38506081.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Artledistic.com utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Artledistic.com in urmatoarele scopuri:

- Stabilirea contactului cu clientii;

- Prelucrarea comenzilor;

- Participarea la concursuri, promotii;

- Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

- Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Artledistic.com si a tertilor cu care Artledistic.com are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Artledistic.com, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati MobilPay, iar Artledistic.com nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact, la telefon: 0739 164 122 sau la adresa de email contact@artledistic.com

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile