Alege limba

Despre noi

Descoperă artLEDistic.com și intră în universul multicolor al semnelor luminoase cu tehnologie LED

artLEDistic.com te invită în lumea plină de magie și culoare a tehnologiei LED

artLEDistic.com - tehnologie LED, pasiune românească

Să facem cunoștință!

artLEDistic este lumină inteligentă, magie și culoare. Povestea noastră se naște din pasiune pentru iluminat și pentru amenajări inedite în care jocul de culoare, lumini și umbre dau farmec fiecărui spațiu.

Iubim arta, decorurile creative și ne lăsăm inspirați de elemente iconice din istoria recentă. Peste toate acestea, adăugăm un plus de inovare, meticulozitate și tehnologie de ultimă generație, astfel încât rezultatul echipei noastre îți va întrece de fiecare dată așteptările.

Noi suntem echipa artLEDistic, oameni tineri, ambițioși și iubitori de frumos.

Ne place să spunem că artLEDistic reprezintă inovație pur românească, pentru că am ales să realizăm în România produse unicat, inspirate de tehnologia de iluminat pe baza tuburilor de neon. După aproape un an de teste, am reușit să producem semne luminoase, grafică și texte personalizate, utilizând tehnologia LED. Scopul nostru a fost de a elimina definitiv tehnologia tuburilor de neon din întregul proces al producției semnelor și firmelor luminoase și, în același timp, de a elimina riscurile asociate gazelor pe care neoanele clasice le folosesc. Totul, cu dorința de a păstra farmecul semnelor luminoase!

Am adaptat tehnologia LED și am investit în echipamente de ultimă generație pentru a produce adevărate opere luminoase de artă, cu un consum mic de energie electrică și cu mai multă grijă față de mediul înconjurător.

Inspirați de locuri și de clădiri iconice din întreaga lume, în care firmele și semnele luminoase spun o poveste despre oameni și timp, ne-am propus să păstrăm farmecul neonului și să îi găsim un corespondent al zilelor noastre. L-am și găsit, sub forma magicului LED, plin de posibilități luminoase, cald sau rece, în funcție de vibe, colorat sau alb, în funcție de ocazie. 

Povestea artLEDistic.com a încept în 2019, dorind să aducem un strop de culoare și magie în casa noastră. Am căutat furnizori și am plasat comenzi la magazine și site-uri din toată Europa, însă experiența a fost una dezamăgitoare. Până la deschiderea coletului, experiența era întotdeauna aceeași – produse de o calitate slabă, perioada lungă de execuție și de livrare, utilizarea vechilor neoane cu o durată scurtă de viață, un șir nesfărșit de amânări în execuție sau livrare. Toate ne-au făcut să ne gândim la o soluție de a realiza propriile noastre modele, inspirate din viața noastră, pentru noi și pentru casa în care locuim.

Am început cu pași mici. Lunile întregi de research au fost urmate de teste repetate. Am îmbunătățit procesul de execuție, am adăugat la fiecare încercare o doză în plus de atenție la detalii și astfel am ajuns aici, pe artLEDistic.com.

Investiția pe care am făcut-o în echipamente ne permite ca astăzi să realizăm orice semn luminos, indiferent de dimensiune, specificații tehnice, culoare sau complexitate.

Capacitatea de a realiza piese luminoase în regim custom design a fost dorința cea mai mare la începutul proiectului nostru. Am înțeles din primul moment că suntem diferiți, ca oameni, ca dorințe și ca nevoi. Că fiecare dintre noi are perspective diferite asupra lucrurilor care ar trebui să aducă bucurie în casă, pe stradă sau la birou. 

De aceea, în shop-ul nostru online ai posibilitatea de a alege atât produse predefinite, cu timp de execuție între 3 și 5 zile de la primirea comenzii, cât și produse pe care le realizăm 100% personalizat. Pentru că iubim unicitatea!

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile