Alege limba

Formular de retur

Formular de returnare

artLEDistic® oferă retururi și rambursări numai pentru produsele SHOP.

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării sau are defecte de fabricație, puteți solicita o înlocuire sau o rambursare în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Vă rugăm să rețineți următoarele:

 - produsul trebuie returnat în termen de 14 zile de la primirea coletului;

 - produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat;

 - produsul nu este deteriorat;

 - cererea trebuie să conțină informații care să permită identificarea ordinului. Citiți mai jos cum puteți obține aceste informații;

 - acceptați termenii și condițiile de mai jos.

În conformitate cu art. 9, alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 / 12.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care dumneavoastră sau o terță parte, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intrați în posesia fizică a produselor / ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract printr-o declarație neechivocă pe acest formular de retur.

artLEDistic va depune toate eforturile pentru a rezolva problema și va repara, înlocui, rambursa sau rambursa parțial produsul. Rezolvarea produselor defecte, inclusiv rambursarea costului produsului și/sau a transportului, va fi decisă de la caz la caz, în funcție de sursa defectului, după evaluarea tehnică de către echipa artLEDistic.

În cazul în care s-a convenit asupra unei returnări, produsul poate fi returnat numai dacă este în aceeași stare în care a fost primit, nedeteriorat și nu prezintă semne de uzură. Clientul poate solicita returnarea produsului fără a fi necesară nicio explicație, în conformitate cu legea.

Expedierea produselor la adresa Str. Interioara 3 nr. 1, Constanța, împreună cu formularul de preluare a comenzii online, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de maximum 14 zile de la data la care dumneavoastră sau o terță parte, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, intră în posesia fizică a produselor/ultimul produs. Termenul este respectat dacă produsele sunt returnate înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Sunteți responsabil pentru costurile directe de returnare a produselor. Sunteți singurul responsabil pentru orice reducere a valorii produselor care rezultă din alte manipulări decât cele necesare pentru a determina natura, calitatea și funcția produselor.

În cazul în care s-a convenit asupra unei înlocuiri, artLEDistic se va strădui să producă și să vă trimită produsul de înlocuire în cel mai scurt timp posibil.

În cazul în care s-a convenit asupra unei rambursări totale sau parțiale, artLEDistic va efectua rambursarea în termen de 14 zile de la primirea pachetului.

Garanția artLEDistic®.

Produsele artLEDistic pentru interior și exterior includ o garanție de 12 luni pentru semnele luminoase personalizate, care acoperă componentele electrice atunci când sunt utilizate în mod corespunzător. Vă rugăm să rețineți că semnele luminoase de interior nu sunt adecvate pentru utilizarea în exterior sau în locuri unde se pot uda. Utilizarea necorespunzătoare va anula garanția. Rezolvarea problemelor legate de semnele luminoase defecte va depinde de sursa defectului și va fi stabilită de artLEDistic și de cumpărător.

Acoperirea garanției pentru semnele luminoase instalate

artLEDistic nu își asumă nicio responsabilitate pentru costurile suportate pentru instalarea și/sau îndepărtarea semnului luminos. În cazul puțin probabil în care semnul dumneavoastră suferă o presupusă defecțiune, vom solicita fotografii și înregistrări video în scopul diagnosticării și putem solicita ca semnul să ne fie returnat pentru înlocuire sau reparație. În cazul în care semnul dvs. a fost cablat de un electrician, va fi necesară o inspecție tehnică a semnului pentru a decide dacă defecțiunea este acoperită de garanția noastră de 12 luni.

Procedura de returnare pentru semnele luminoase personalizate

Produsele personalizate sunt exceptate de la dreptul de retur, în acest sens vă invităm să citiți: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf.

Semn luminos deteriorat în timpul transportului?

În cazul puțin probabil în care semnul luminos a fost deteriorat în timpul transportului, vă asigurăm că vom găsi o soluție pentru aceste incidente puțin probabile. Deteriorările trebuie raportate în termen de 14 zile de la livrarea semnului artLEDistic. Deteriorările sau defectele raportate după această perioadă vor urma politica noastră generală de retururi și rambursări și nu vor fi acoperite de garanție.

Dacă credeți că produsul a fost deteriorat în timpul transportului și vă aflați în perioada de 14 zile pentru reclamații, vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@artLEDistic.com cu următoarele informații:

 - O fotografie/video cu deteriorarea semnului,

 - o fotografie a cutiei și orice deteriorare a cutiei exterioare,

 - și o fotografie a etichetei de expediere de pe cutie.

Semne luminoase pierdute, dispărute și furate

artLEDistic ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că, semnele noastre sunt livrate în siguranță la clienții noștri. Folosim un serviciu de transport expres de calitate superioară: Sameday pentru teritoriul României, și Fedex pentru restul Europei.

Pachetul trebuie trimis de dumneavoastră la adresa: Str. Interioara 3, nr. 1, Constanța, Romania 900330 | ARTLEDISTIC, număr de contact: 0739164122

 

 

 

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile