Alege limba

Reclamă Luminoasă

Reclamele luminoase sunt o modalitate eficientă și creativă de a atrage atenția publicului țintă și de a promova afacerea sau evenimentul dvs. Ele pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și bugetului dvs. și sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume în scopuri publicitare și comerciale.

 

Ce este o reclama luminoasa?

O reclama luminoasa este o formă de publicitate exterioră care utilizează iluminare artificială pentru a face mesajul sau grafica să fie vizibile în timpul nopții sau chiar pe timpul zilei. Aceste reclame sunt concepute pentru a atrage atenția trecătorilor și a potentialilor clienți.

 

Unde se poate amplasa o reclama luminoasa?

Reclamele luminoase sunt folosite pe scară largă în industria publicitară pentru a promova afaceri, produse sau evenimente, deoarece pot atrage atenția și pot fi eficiente în atragerea clienților. Acestea sunt comune în orașe, pe clădiri comerciale, restaurante, magazine și multe alte locuri.

 

Cum te ajuta o reclama luminoasa?

Atrage atenția:

Reclamele luminoase sunt concepute să iasă în evidență în peisajul urban sau în mediile cu iluminare redusă. Ele folosesc lumina pentru a captura atenția trecătorilor, ceea ce poate fi deosebit de util în medii aglomerate sau concurențiale.

Crește vizibilitatea afacerii:

O reclamă luminoasă face ca afacerea să fie vizibilă și recunoscută, chiar și în orele de întuneric sau în condiții de lumină redusă. Acest lucru poate duce la o mai mare conștientizare a brandului și poate atrage mai mulți clienți potențiali către afacere.

Promovează brandul sau mesaje specifice:

Reclamele luminoase contribuie la crearea unei identități vizuale puternice pentru o afacere sau brand, ajutând la consolidarea recunoașterii acestuia.

Reclamele luminoase pot fi personalizate pentru a transmite mesaje specifice sau pentru a promova produse sau oferte curente. Ele pot fi programate să afișeze informații actualizate sau să atragă atenția asupra unor evenimente sau promoții speciale.

Îmbunătățește aspectul clădirii:

Reclamele luminoase pot adăuga o notă de estetică și stil clădirii sau locației unde sunt amplasate. Acestea pot contribui la crearea unei atmosfere atrăgătoare și distincte.

Direcționează traficul:

Reclamele luminoase pot fi folosite pentru a ghida oamenii către o anumită locație sau afacere.

Reamintește clienților:

O reclamă luminoasă bine plasată poate servi ca o amintire constantă a existenței afacerii, ceea ce poate contribui la fidelizarea clienților și la generarea de afaceri repetitive.

Creeza un impact puternic:

Datorită culorilor strălucitoare și a iluminării vizibile de la distanță, reclamele luminoase au un impact puternic asupra vizitatorilor și trecătorilor, ceea ce le face eficiente în marketing.

 

Comparatie intre reclama luminoasa LED si una standard. Care este mai buna?

Reclama cu LED-uri: Dioda emite lumină (LED) este utilizată pe scară largă pentru reclamele luminoase, datorită duratei lor lungi de viață, eficienței energetice și posibilității de a afișa mesaje si culori variate.

Reclama standard: O reclamă standard se referă la un tip obișnuit de publicitate sau semnalizare exterioară care este amplasată pe marginea drumurilor sau în locații publice. Nefiind iluminata nu are acelasi succes in materie de impact / promovare / vizibilitate asupra trecatorilor.

 

Din ce este realizata o reclama luminoasa?

  • Material: Bandă LED montată prin crearea unui canal pe un panou din Plexiglas transparent / negru / argintiu / auriu / roz / rosu / albastru; Placaj vopsit alb; Lemn masiv natur; PVC alb
  • Bază semn luminos: Plexiglas 8mm de diferite culori / Placaj lemn 10mm / Lemn masiv 18mm / PVC alb 10mm
  • Culoare profil din silicon care acoperă cipurile LED: alb (culoarea semnului luminos stins: alb)
  • Culoare lumină LED: alb cald / alb rece / galben / roz / albastru / verde / roșu / roșu deschis / portocaliu / violet / turcoaz (culoarea semnului luminos cand este aprins).

 

Cat costa o reclama luminoasa?

Costul unei reclame luminoase poate varia considerabil în funcție de mai mulți factori. Acești factori includ dimensiunea reclamei, complexitatea designului, tipul de iluminare folosit (daca este folosit la interior sau exterior) si materialele utilizate. Va invitam pe configuratorul nostru care va arata in timp real costul reclamei luminoase dorite.

 

Exista reclama luminoasa pentru exterior?

Da, reclamele luminoase pentru exterior sunt destul de comune și sunt folosite pe scară largă în mediul urban pentru a promova afaceri, produse și servicii. Acestea sunt special concepute pentru a fi expuse în aer liber și pentru a fi vizibile în condiții de lumină redusă sau în timpul nopții. Reclamele luminoase pentru exterior pot lua mai multe forme și pot fi amplasate în diverse locații, inclusiv pe clădiri comerciale, pe fațadele magazinelor, în zone comerciale sau pe terenuri publice. Noi, artLEDistic, folosim materiale speciale pentru exterior pentru a proteja cipurile LED folosite.

 

Și ei au avut încredere în noi

 

 

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile