Alege limba

Politica de returnare

artLEDistic® oferă retururi și rambursări doar pentru produse din SHOP.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

 - produsul sa fie returnat in maxim 14 zile de la data primirii coletului;

 - produsul sa fie in aceeasi stare în care a fost livrat;

 - produsul sa nu fie deteriorat;

 - solicitarea sa contina informatiile de identificare a comenzii. Citeste mai jos cum poti obtine aceste detalii;

 - esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Potrivit Art. 9 Alin. 1 din Ordonanta Guvernului Nr. 34 / 12.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin acest formular de retur.

artLEDistic va depune toate eforturile pentru a rezolva problema si va repara, înlocui, rambursa sau rambursa parțial produsul. Solutionarea produselor defecte, inclusiv rambursarea costului produsului și/sau a transportului, se va decide de la caz la caz, în funcție de sursa defecțiunii, in urma evaluarii tehnice a echipei artLEDistic.

În cazul în care s-a convenit asupra unei returnări, produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Clientul poate cere returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.

Expediati produsele la adresa Str. Interioara 3 nr. 1, Constanta, impreuna cu formularul de retragere comanda online, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Costul direct al returnarii produselor va revine dumneavoastra. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

În cazul în care s-a convenit asupra unei înlocuiri, artLEDistic se va strădui să producă și să vă expedieze produsul de înlocuire cât mai curând posibil.

În cazul în care s-a convenit asupra unei rambursări totale sau parțiale, artLEDistic va realiza rambursarea in maxim 14 zile de la receptionarea coletului.

Garanția artLEDistic®.

Produsele artLEDistic pentru interior și exterior includ o garanție de 12 luni pentru semnele luminoase personalizate, care acoperă componentele electrice atunci când sunt utilizate în mod corespunzător. Vă rugăm să aveți în vedere că semnele luminoase de interior nu sunt potrivite pentru utilizarea în exterior sau în orice loc în care s-ar putea uda. Utilizarea necorespunzătoare va anula garanția. Rezolvarea problemelor pentru semnele luminoase defecte va depinde de sursa defecțiunii și va fi stabilită între artLEDistic și cumpărător.

Acoperirea garanției pentru semnele luminoase instalate

artLEDistic nu își asumă nicio responsabilitate pentru costurile suportate la instalarea și/sau dezinstalarea semnului luminos. Dacă, în cazul improbabil în care semnul dvs. se confruntă cu o presupusă defecțiune, vom solicita fotografii și înregistrări video în scopul diagnosticării și este posibil să solicităm ca semnul să ne fie trimis înapoi pentru înlocuire sau reparație. În cazul în care semnul dvs. a fost cablat de un electrician, va fi necesara inspectia tehnica a semnului pentru a decide dacă defecțiunea apărută este acoperită de garanția noastră de 12 luni.

Procedura de returnare a semnelor luminoase personalizate

Produsele personalizate sunt exceptate de la dreptul de returnare, in acest sens va invitam sa cititi: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Semn luminos deteriorat în timpul transportului ?

În cazul puțin probabil în care semnul luminos a fost deteriorat în timpul transportului, va asiguram ca vom o gasi o solutie pentru aceste incidente putin probabile. Deteriorarea trebuie raportată în termen de 14 zile de la livrarea semnului artLEDistic. Daunele sau defecțiunile raportate după această perioadă de timp vor urma politica noastră generală de retururi și rambursări și nu vor fi acoperite de garanție.

Dacă credeți că produsul a fost deteriorat în timpul transportului și vă aflați în perioada de 14 zile pentru reclamații, vă rugăm să trimiteți un e-mail către contact@artLEDistic.com cu toate informațiile următoare:

 - o fotografie / un video cu defectiunile suferite de semnul luminos,

 - o fotografie a cutiei și a oricărei deteriorări a cutiei exterioare,

 - și o fotografie a etichetei de expediere de pe cutie.

Semne luminoase pierdute, dispărute și furate

artLEDistic ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că semnele noastre sunt livrate în siguranță clienților noștri. Utilizăm un serviciu de transport expres premium: Sameday pentru teritoriul Romaniei si Fedex pentru restul Europei.

Coletul trebuie expediat de catre dumneavoastra catre adresa: Str. Interioara 3, nr. 1, Constanta, Romania 900330| ARTLEDISTIC, numar de contact: 0739164122

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile