Alege limba

Cum functioneaza si care sunt beneficiile configuratorului Artledistic?

07.09.2022

Vestile bune circula repede, iar la artledistic.com anul nou a venit cu o veste grozava, o inovatie, un serviciu unic in lumea semnelor luminoase LED NEON din Romania: configuratorul de produse. Configuratorul de produse ajuta la identificarea detaliilor perfecte pentru proiectul dumneavoastra, fara sa utilizati alte softuri sau aplicatii, compatibil atat pe calculator, cat si pe tableta sau smartphone. Probabil va intrebati cum functioneaza, care sunt beneficiile si ce aduce in plus pe piata acest serviciu. In urmatoarele randuri veti gasi raspunsul la toate intrebarile dumneavoastra si toate detaliile necesare pentru a va convinge ca merita sa incercati configuratorul nostru.

Care sunt beneficiile acestui serviciu?

Flexibilitate si rapiditate in construirea semnului luminos – puteti configura orice aveti in minte utilizand elemente sugerate de noi sau cu caracteristici personalizate. Rezultatele configurarii pot fi utilizate mai departe in comenzile de productie.

Versatilitate in configurari – serviciul suporta mai multe configurari, indiferent de numarul de articole, ceea ce inseamna ca va puteti proiecta cate un semn neon pentru fiecare camera, iar acestea vor fi inregistrate separat.

Precizie comenzi – in timp real, puteti modifica sau crea noi comenzi, in functie de detaliile pe care doriti sa le scoateti in evidenta.

Rapid si gratuit – adaugati textul, setati detaliile importante pentru dumneavoastra, vedeti produsul final in timp real, tot fara costuri suplimentare si intr-un timp foarte scurt.

Reprezentare detaliata a produsului – stim ce ne dorim, dar nu stim daca ni se potriveste, dilema cu care ne confruntam cu totii. Configuratorul va ofera viziunea complexa si clara a produsului, atat din punct de vedere tehnic, vizual cat si financiar.

Personalizare in functie de bugetul propus – puteti regla dimensiunea produsului, ceea ce inseamna ca veti sti exact care este costul lui final.

Ce ne deosebeste de celelalte site-uri de specialitate?

Avem optiunea de comenzi personalizate – de exemplu, daca doresti sa ai doua produse la fel sau ai comandat deja un semn neon si doresti un altul, dar cu mici modificari, poti efectua o noua comenda personalizata in cateva secunde, fiind suficient doar sa copiezi sau sa modifici comanda ulterioara si sa stabilesti detaliile pentru noua oferta.

Gestionarea modificarilor-  iti permite sa creezi revizii multiple pentru acelasi produs, mentinand un istoric al acestora, astfel ca aveti posibilitatea de a reveni lao  configuratie anterioara oricand.

Calculul real al preturilor –  ofertele de pret sunt bazate pe dimensiunile selectate de dumneavostra, asadar, puteti jongla cu detaliile pentru a determina pretul real al produsului final.

Posibilitatea de a seta dimensiunile in functie de spatiu – utilizam calcule si formule pentru a ajunge la configuratia produsului ideal pentru dumneavoastra.

Cum functioneaza configuratorul artledistic.com?

Este foarte simplu de utilizat. Pe pagina principala a site-ului se gaseste butonul Configurator. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa va ganditi la textul pe care doriti sa il realizam, sa alegeti locul unde il veti instala, culoarea, fontul textului, iar la final puteti seta dimensiunea care va avantajeaza. In functie de dimensiunea setata, va fi generat si costul produsului. Atat de simplu si totul din confortul casei dumneavoastra.

In cat timp si cum vor ajunge produsele la dumneavoastra?

Timpul de productie este cuprins intre 2 si 5 zile, in functie de dimensiunea si complexitatea produsului. Din momentul finalizarii executiei, semnul luminos LED NEON catre dumneavoastra si va ajunge in 24-48H, prin firma de curierat Sameday. Pe langa produsul dumneavoastra, veti primi si toate accesoriile necesare montarii si utilizarii: telecomanda, 4 suruburi si distantieri metalici, lant metalic, 1 cablu negru prelungitor 3 m cu transformator si stecher, 1 cablu transparent 1.9 m, 1 controller, totul ambalat cu atentie pentru a ajunge la dumneavoastra in siguranta.

Nu configuram lucruri simple, configuram bucurie, incredere, motivatie si stralucire. Ne pliem pe nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra si ne bucura sa stim ca putem aduce fericire, reda incredere sau sustine afaceri prin semnele noastre personalizate LED NEON.

Configurează propriul logo Încarcă grafică personalizată

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile