Alege limba

De ce sa inchiriezi semne luminoase pentru evenimentul tau?

16.01.2024

Cu toții știm că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar atunci când vine vorba de promovarea unui eveniment special din viata ta (nunta, botez, zi de nastere, logodna) semnele luminoase LED neon sunt alegerea perfectă. artLEDistic este firma care vă ofera o varietate impresionantă de semne luminoase de închiriat, panouri pentru nunți, logo-uri luminoase și soluții de iluminat LED. Hai sa descoperiți cum puteți să vă luminați evenimentul cu reclame luminoase!

 

Indiferent dacă planificați o petrecere, un eveniment corporativ sau chiar o nuntă de vis, aceste semne luminoase pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect tematicii și stilului evenimentului dvs. Cu o varietate de forme, dimensiuni și culori disponibile, veți avea posibilitatea de a crea o atmosferă de neuitat.

 

Pornim de la Marry Me NEON sign - daca esti sigur sigur ca vrei sa faci acest pas decisiv (nu e gluma) atunci trebuie sa pui intrebarea fiind insotit de un semn luminos LED neon Marry Me.

Ajungem la nunta unde obligatoriu trebuie sa aveti un photo corner cu un mesaj luminos. Efectul va fi garantat!

semn de inchiriat

 

This must be the Place neon sign poate indruma invitatii spre locatia evenimentului vostru. This is where the magic happens poate fi asezat in dreptul ringului de dans pentru a te asigura ca toate fotografiile vor avea acest logo luminos pe fundal. 

 

this is where the magic happens foto corner

 

Happily Ever After trebuie asezat cu siguranta deasupra sau la baza mesei mirilor, sa se vada cat de fericiti sunteti ca ati facut pasul cel mare.

 

 

To the Moon and back va asigura buna dispozitie si poze fara numar invitatilor. All you need is LOVE, Better Together, Happily Ever After, Love, Let's Party, Mr & Mrs, To the Moon and back sunt alte cateva dintre semnele luminoase potrivite pentru un decor luminos la nunta voastra de vis.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a face ca orice petrecere să fie memorabilă, semnele luminoase de închiriat sau de achizitionat (daca vrei apoi sa ti le pui in dormitor/sufragerie/etc) de la artLEDistic sunt soluția perfectă. Alegeți dintr-o gamă variată de forme și culori, și personalizați-le în funcție de tema evenimentului. Dacă petrecerea are un chef nebun, adăugați un semn neon care să strige "Hai să petrecem!" sau "Distracție în toată regula!" cu litere care dansează pe ritmul muzicii. Cu siguranță, veți ramane in memoria invitatilor cu cea mai frumoasa nunta de pana acum!

 

Dupa cateva luni (sau ani!) apar si bebelusii. Semnul luminos Oh baby este cel mai dorit mesaj luminos pentru petrecerile de botez. Ai nevoie si de un panou luminos Yes to champagne pentru toate noptile nedormite ce au inceput si care vor tot urma. Pentru tatici bineinteles, pentru mamici recomandam Keep Smiling neon sign. Poti pune un semn luminos Emoji la panoul de fotografii pentru o petrecere garantata.

oh baby semn luminos

 

Multe aniversari vor mai urma...it's my BIRTHDAY, Happy Birthday...Vrei sa scrii un mesaj personalizat sau chiar numele tau? Nimic mai simplu, iti putem realiza orice semn personalizat! La majorat poti sarbatori cu cifrele luminoase 18 si cu un semn dance si chiar cu litere luminoase let's drink neon sign!

 

semn luminos happy birthday

 

Evenimente tot vor aparea, cert este ca doar TU le poti face memorabile prin prezenta semnelor luminoase LED neon artLEDistic

 

lets party semn luminos de inchiriat

Configurează propriul logo Încarcă grafică personalizată

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile