Alege limba
Portofoliu

Gelato Cake Truck

     Un semn luminos LED neon roșu pentru un camion de gelato și prăjituri poate atrage atenția clienților și evidenția serviciul tău de deserturi delicioase pe roți.

     Cu o strălucire vibrantă de neon roșu, acest semn este cu adevărat imposibil de trecut cu vederea. În orice moment al zilei sau al nopții, puteți urmări această lumină strălucitoare și știți că în apropiere se află un paradis al deserturilor. Imaginează-ți cum lumina lui pulsândă atrage clienții într-o aventură gustativă unică.

     Dimensiunile generoase ale semnului asigură că este vizibil de la distanță, îndrumându-vă direct către camionul nostru de gelato și prăjituri. Acesta poate fi amplasat pe partea laterală sau deasupra camionului pentru a crea un punct focal distinct și atrăgător în orice locație ne oprim.

     Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest semn luminos LED neon roșu este construit pentru a rezista în timp și pentru a ilumina în mod constant zona din jurul camionului. Cu el, fiecare oprire devine un eveniment, iar deserturile devin și mai irezistibile.

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile