Alege limba
Portofoliu

Gymsis Gymwear

     Semnul luminos pentru firma Gymsis Gymwear este realizat pe un suport de plexiglas transparent, ilustrat cu o inimioară de culoare roz deschis. Această inimioară subtilă și atrăgătoare adaugă un element delicat și plin de personalitate identității vizuale a brandului.

    Lumina emisă de inimioară este caldă și prietenoasă, reflectând valorile de confort și bună dispoziție asociate cu activitățile fizice și cu stilul de viață sănătos. În plexiglasul transparent, inimioara roz deschis strălucește fermecător, atrăgând privirile și sugerând căldura și pozitivitatea caracteristice brandului Gymsis Gymwear.

   Designul simplu și expresiv al semnului luminos sugerează un sentiment de comunitate și de apartenență, fiind potrivit pentru diverse locații, precum showroom-uri, săli de fitness sau puncte de vânzare. Indiferent dacă este amplasat în interiorul sau în exteriorul unui spațiu, acest semn luminos cu inimioară roz deschis adaugă o notă de prospețime și de optimism, comunicând angajamentul brandului pentru sănătate și bunăstare.

Coșul de cumpărături

Nu ai adăugat niciun produs în coș
Continuă cumpărăturile